Nije samo Ibra, još jedan senzacionalni povratak u Milan, ovi "Rossoneri" bi mogli da budu mnogo moćniji!

Maldini i Boban planiraju promene, a prvi korak biće povratak Šveđanina. Međutim, tandem legendi planira još neke stvari.

Milan pokušava da stvori novac za Ibrahimovića, cilj je da se oslobode Kessiea koji je na meti Wolwerhamptona, Borinija i Švajcarca Rodrigueza, to bi omogućilo uz novac u kasi i platu od oko 4 miliona evra godišnje za Ibrahimovića.

Ali, njegov povratak bio bi početak.

Naime, klub planira da dovede još dva pojačanja ove zime, štopera i to Demirala iz Juventusa koji košta 40 miliona, ali bi bio plaćen na leto, kao i još jednog mlađeg igrača i to desnog beka Lillea, Zekija Celika.

Ovaj Turčin ima 21 godinu, još letos je bio meta "Rossonera", zauzeo bi mesto u timu umesto Calabrie koji verovatno napušta klub.

Sa ova tri pojačanja, Milan bi svakako bio jači, a prava bomba bi bio povratak Ancelottija.

Naime, Paolo Maldini želi svog bivšeg trenera, ali i trofejnog trenera "Rossonera" koji ne blista sa Napolijem. Postoje dve varijante, da Ancelotti dobije otkaz u decembru u Napulju, što nije nemoguće, De Laurentiis je već želeo da ga smeni, drugi je da sačeka leto, da mu istekne ugovor i onda se posle decenije vrati u klub.

Maldini i Boban veruju da Milan ima sasvim solidan tim, i da bi iskusniji trener od Giampaolija, odnosno sada Piolija koji nije promenio mnogo u bodovnom smislu mogao da izvuče više, odnosno da ekipu vrati u borbu za Ligu šampiona, iz koje Milan izostaje šest godina.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji