Elliott: Milan nije na prodaju

Crni oblaci nadvili su se nad nekadašnjim šampionom Italije i Evrope Milanom. Dugovi dostižu istorijski maksimum, tim se nalazi daleko od željenog mesta koje vodi u Ligu šampiona, a i mnoga pitanja postavljaju se oko vlasništva u budućem periodu.

Sadašnji vlasnik fond "Elliott" došao je do kluba kako bi se namirio dug prethodnog vlasnika. Zbog toga je uvek bila aktuelna sumnja da američki fond nema nameru duže da se zadrži već da samo preproda klub. Ipak, te navode oštro demantuje menadžment prebogatog fonda.

- Jedino o čemu se sada razmišlja je izgradnja novog stadiona na području San Sira. To je za nas tema broj jedan. Ne dolazi u obzir status kvo niti rekonstrukcija. Prodaja Milana nije opcija - glasi u saopštenju menadžmenta fonda "Elliott."

Mnogo je bure ove sezone u redovima sedmostrukog šampiona Evrope. Već je promenjen trener. Marca Giampaola, koji je tim vodio samo tri meseca, zamenio je Stefano Pioli, a čini se i da tandem Paolo Maldini - Zvonimir Boban uživa sve manje poverenja, kako među pristalicama kluba, tako i samog rukovodstva.

(Sportklub.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji