SPREMA SE TRANSFER GODINE: Najbolji igrač sveta ide u Calcio! Kod LEGENDE koja je PLAKALA zbog njega!

Zvanično najbolji igrač sveta i, još uvek, vezista Reala Luka Modrić sve je bliži odlasku iz Madrida. Kako prenose italijanski mediji, kapiten hrvatske reprezentacije na korak je od prelaska u Seriju A.

Posle očajne sezone, Galaktikosi su krenuli u totalno renoviranje igračkog kadra, pa su na "Santiago Bernabeu" već stigli: Hazard , Srbin Luka Jović  i Eder Militao, dok značajnijih odlazaka iz Madrida još nije bilo, ali nisu isključena do kraja prelaznog roka.

Na spisku želja trenera Zinedina Zidana nalazi se i njegov zemljak Paul Pogba iz Manchester Uniteda, za koga je zainteresovan i Juventus, što bi samo ubrzalo Modrićev transfer u neki drugi klub. Podsetimo, za Luku je prethodnog leta i veliki rival Milana, ekipa Intera, pokazao veliko interesovanje.

Glavni posrednik u transferu bi mogao da bude legendarni Zvonimir Boban, koji je pitao Modrića da li bi došao u Milan. Bivši kapiten hrvatske reprezentacije vratio se u klub koji ga je proslavio, ali ovog puta kao sportski direktor Milana. Nije tajna da je Boban u odličnim odnosima sa vezistom Reala, a to se najbolje videlo na dodeli „Zlatne lopte“ kada se bivši fudbaler Rossonera rasplakao tokom Modrićevog govora.

Iako se još uvek krije cifra obeštećenja, transfer je na pomolu, dok Modrićev ugovor sa Realom ističe u junu 2020. Podsetimo, kapiten hrvatske reprezentacije je prethodne sezone odigrao 34 utakmice u svim takmičenjima na kojima je postigao tri gola i šest puta bio asistent.

(Srbijadanas.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji