Milanu godi da ne igra četvrtkom, stiže vezista za 40 miliona!

Činjenica da su odustali od Lige Evrope daje im veću slobodu na transfer tržištu.

Milan je odustao od Lige Evrope, igraće naredne sezone samo domaća takmičenja, a Italiju će u pomenutom takmičenju umesto "Rossonera" predstavljati Torino.

Doneli su odluku da ne igraju pomenuto takmičenje zbog prekršenih pravila FFP, pa će ovog leta ipak imati priliku da potroše nešto više novca na pojačanja.

Tako su odlučili da "razbiju kasicu prasicu" za vezistu madridskog Reala Danija Ceballosa.

Bivši igrač Betisa je postao višak na "Santiago Bernabeu", veliki broj klubova je zainteresovan za njegove usluge, ali su "Rossoneri" rešili da ubrzaju stvari i Španca presele u svoje redove.

Kako prenose italijanski mediji, uprava kluba sa "San Sira" je za usluge mladog reprezentativca Španije spremna da potroši 40 miliona evra.

Milan je zbog kršenja pravila dužan da dug od 90 do 100 miliona evra smanji na 30 miliona evra, ali to moraju da učine do sezone 2020/21, pa će ovog leta moći da ulože nešto veći novac, a da pritom neće morati odmah da prodaju svoje najbolje igrače.

Tako će za naredna dva prelazna roka ostaviti prodaje, ovoga leta će gledati da se dobro pojačaju, već su dogovorili transfere Radeta Krunića iz Empolija i Thea Hernandeza iz madridskog Reala, sledeći je, po svemu sudeći, Hernandezov saigrač iz španske prestonice.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji