TRIO FANTASTIKO U MILANU: Piatek, Paqueta i ON! (VIDEO)

Milanova skauting služba radi punom parom na pronalaženju novih kvalitetnih pojačanja za sledeću sezonu, a jedno takvo su pronašli u talentom krcatoj Seriji A, ali ne italijanskoj, već brazilskoj.

‘Rossoneri’ su od početka ove sezone u potrazi za krilnim napadačem, spominjali su se Gerard Deulofeu iz Watforda i Steven Bergwijn iz PSV-a, ali Milanov prvi izbor je 23-godišnji krilni napadač brazilskog Gremia Everton Sousa Soares.

A izgleda da ni brazilski fudbaler nema ništa protiv dolaska na San Siro. Everton je nakon utakmice Brazila i Češke otkrio da bi od leta mogao da pojača Milan.

"Srećan sam zbog zanimanja Milana. Reč je o velikom klubu. Videćemo šta će se dogoditi, ali sam jako srećan jer me želi tako veliki klub", rekao je Brazilac pa dodao:

"Zašto Paqueta i ja ne bi bili i klupski saigrači? Često se šalim s njim da bi mogli da zaigramo zajedno ako sve prođe kako treba", otkrio je Everton.

Problem je Evertonova otkupna klauzula koja iznosi 80 miliona evra i taj iznos je van dometa Milana. Međutim, tu bi na scenu trebao da stupi Leonardo i njegove pregovaračke sposobnosti.

Leonardo je na sličan način uspeo da dovede Lucasa Paquetu iz Flamenga. Paquetina otkupna klauzula iznosila je 50 miliona evra, ali ga je Leonardo uspeo dovesti za 35 miliona evra.



(Sportskacentrala.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji