Izvinjenje Biglie i Kessiea nakon incidenta: Ne sme da nam se ovako nešto ponovi

Milan je doživeo poraz u gradskom derbiju od Intera 3:2, ali to nije ono što najviše boli navijače.

Pored toga što nisu bili baš konkurentnji gradskom rivalu u meču, tokom meča umalo na klupi za rezerve nije došlo do tuče između Francka Kessiea i Lucasa Biglie.

Gattuso: Doživeli smo dupli poraz

Argentinac je dobacio nešto reprezentativcu Obale Slonovače kada je ovaj izašao iz igre i to je upalilo kapislu. Riccardo Rodriguez i ostali saigrači su jedva uspevali da obuzdaju Kessiea koji je bio rešen da se potuče sa klupskim saigračem.



Ne znamo šta je to mogao Biglia da mu dobaci da ga baš toliko iznervira, pa da ne može ni da se suzdrži da to rasprave u svlačionici nego pred televizijskim kamerama. Bilo je mučno posmatrati celu tu scenu i običnim gledaocima, a možemo da zamislimo kako je bilo navijačima Milana.

"Adrenalin je učinio svoje. Bio sam frustriran što sam zamenjen, a hteo sam da uradim više na terenu. Istresao sam se na Lucasu, što je bila velika greška i izvinio sam mu se kasnije. On je stariji od mene i trebalo bi da učim od njega. Žao mi je", rekao je Kessie pred novinarima.

Lucas Biglia je priznao da je cela scena bila sramotna.

"Rešili smo situaciju, Franck zna šta sam mu rekao. Svi želimo da pobeđujemo, ali ovakve scene ne smeju da nam se događaju, pogotovo ne pred svima. Svi se osećamo loše zbog ove sramote i želim da se izvinim svima. Predstavljamo klub, to moramo da imamo uvek na umu. Ne sme da nam se ovako nešto ponovi", rezimirao je Biglia.

(Espreso.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji