Gattuso: Doživeli smo dupli poraz

Trener Milana Gennaro Gattuso bio je razočaran zbog poraza njegovog tima u gradskom derbiju protiv Intera, ali i zbog ponašanja svojih fudbalera Francka Kessiea i Lucasa Biglie.

Nerazzurri su slavili na San Siru sa 3:2 u više nego zanimljivoj utakmici.

"U prvom poluvremenu uopšte nismo uspeli da im pariramo. Zasluge za to idu Interu. U drugom smo promenili nekoliko stvari... Često me kritikuju da igramo previše defanzivno, ali nisu svesni karakteristika koje imaju moji igrače. Posle 2:0, mnoge ekipe bi odustale", ocenio je Gattuso.

Meč je obeležio i sukob dvojice igrača u crveno-crnom dresu. U trenutku kada je Kessie izveden iz igre u drugom poluvremenu, Biglia ga je isprovocirao, pa su saigrači morali da zadrže fudbalera iz Obale Slonovače kako ne bi došlo do fizičkog obračuna.

"Doživeli smo dva poraza. Onaj koji me više boli je invident na klupi. To je nešto što ne može da se toleriše. Mora da postoji međusobno poštovanje. Ja sam trener i ja sam zadužen za disciplinu u svlačionici. Možete da kritikujete moju taktiku, ali moja karijera je zasnovana na poštovanju, radnoj etici."

Inter je posle ovog meča preuzeo od Milana treću poziciju na tabeli.

(Sportklub.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji