Giuseppe Meazza ili San Siro: Diego Godin se priključio večitoj dilemi

Veliki rivali Inter i Milan bore se za potpis odbrambenog fudbalera Atletico Madrida Diega Godina, piše "Calciomercato".

Urugvajski štoper, kojem ističe ugovor na kraju sezone, želi da dođe na najveći stadion u Milanu kao slobodan igrač, a od velikog značaja je i koji će klub, od dva koja na njemu igraju, izboriti mesto u Ligi šampiona naredne godine.

Inter, za kojeg je ovaj stadion "Giuseppe Meazza" je trenutno treći na tabeli Serije A sa osam bodova više od petoplasiranog Milana, koji je na bod od Lazia i pozicije za elitno takmičenje, ali Godin želi da odluku donese što pre. "Rossoneri", za koje se kaže da igraju na "San Siru", su dalji od mesta koje vodi u Ligu šampiona, ali su za nijansu rešeniji od rivala da obezbede Godinov potpis.

Iskusni 32-godišnji fudbaler, za sada, ne namerava da produži saradnju sa Atleticom, a pored milanskih velikana interesovanje su ranije pokazivali Juventus i Manchester United.

Godin je osam i po godina član "jorgandžija", a prethodno je igrao za Villareal i urugvajske klubove Nazional i Atletico Sero.

(Blic.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji