Problem za problemom u Milanu: Bonaventura mora "pod nož"

Rino Gattuso u poslednje vreme nikako da dobije neku dobru vest, možda ih ima u prvatnom životu, ali što se posla u Milanu tiče, sve same loše vesti pogađaju ekipu.

Porazi od ljutih rivala Intera i Juventusa, povreda Lucasa Biglie i Mattie Caldara, kao da nisu bili dovoljni za "Rossonere" u prethodnom periodu, tu su danas dobili još jednu lošu vest.

Vezni fudbaler Giacomo Bonaventura moraće na operaciju, te će propustiti od 3 do 5 meseci fudbala, prenosi italijanski Sky.

Kao što je pomenuto: Lucas Biglia, Mateo Musacchio i Mattia Caldara su samo neki od igrača koji će duže odsustvovati sa terena i njihov povratak se očekuje tek početkom naredne godine, uz to, Rino je već duže bez Ivana Strinića i Antonija Contia.

Bonaventura se povredio krajem oktobra, posle utakmice sa Betisom na "San Siru" i do tada je bio jedan od standardnijih na sredini terena tima iz Milana. Odigrao je prvih osam susreta u Seriji A, ali je poslednja četiri zbog povrede propustio. Delovalo je da će uskoro na teren, međutim povreda je mnogo teža nego što je delovalo, igra igrač mora odraditi hirurški zahvat.

Dvadesetosmogodišnji Bonaventura u Milan je došao iz Atalante 2014. godine, i za "Rossonere" odigrao preko 150 utakmica u svim takmičenjima.

(Milenniumsport.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji