Leo progovorio oko Ibre!

Da li bi ovo bio dobar potez velikana?

Direktor "Rossonera" je pre početka meča Lige Evrope između Milana i Olympiakosa govorio o narednim koracima kluba.

Milan je večeras slavio na San Siru, izabranici Gennara Gattusa su bili bolji od Grčke ekipe 3:1.

"Mi smo započeli novi, značajan projekat u Milanu, mi ne smemo da zaboravimo da do pre samo dva meseca smo bili isključeni od strane UEFE kada je Liga Evrope u pitanju, a stvari su tada definitivno izgledale mnogo gore nego kako sada izgledaju."

"Mi smo srećni sada i želimo da nastavimo da napredujemo. Mislim da smo našli određeni balans na terenu i mislim da možemo da imamo izuzetno pozitivnu sezonu. Liga Evrope? Želimo da pružimo dobre partije u tom takmičenju i to može pomoći našim mladim igračima da steknu određeno iskustvo. Možemo još dosta da rastemo, to je sigurno, ali smo srećni onim što smo učinili za sad. Higuain? On je jedan od naših lidera i ima odličan mentalitet. Ibra? Zlatan je veoma blizak sa Milanom i sigurno da smo razmisljali o njemu kao opciji, ali u ovom trenutku to nije moguće, ali ko zna...", rekao je direktor Milana.

Pominjalo se da bi legendarni Šveđanin mogao da završi karijeru u Malmeu, međutim, u poslednje vreme se sve više govori o tome da Mino Raiola (menadžer Ibrahimovića) i Leonardo imaju određene planove i da bi Ibra mogao opet da nosi dres "Rossonera" i da se vrati na "San Siro".

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji