Karijera Bakayoka doživljava novi udarac: Milan ga vraća posle 6 meseci?!

Tiemoue Bakayoko je prošlog leta došao u Chelsea za 40 miliona evra kao zamena Nemanji Matiću, a ispalo je da je jedan od najvećih promašaja "Plavaca" u novijoj istoriji.

Francuz je imao fenomenalnu sezonu kod Leandra Jardima u Monacu, gde je gospodario sredinom terena, i na osnovu tih partija preporučio se ekipi sa "Stamford Bridgea".

Međutim, sezona u Premijer ligi bila je za zaborav – odigrao je 29 utakmica, postigao dva gola i imao dve asistenicije i često je bio na uradu kritika kao jedan od najslabijih pojedinaca u Conteovom timu.

Dolaskom Sarrija, kao i Jorginha i Kovačića, bilo je jasno da nema šta da traži u Engleskoj i da mora da promeni sredinu, a izbor je pao na italijanski Milan. Ipak, problemi su se nastavili i tamo.

Gennaro Gattuso je nekoliko puta bio ljut njegovim partijama i izjavio da igrač ne zna da primi loptu.

Bakayoko mora da nauči kako da primi loptu. Moramo mnogo da radimo, neće biti lako.

U Milanu su toliko nezadovoljni njegovim partijama da razmišljaju oko prekidanja pozajmice, a igrač navodno ima još nekoliko utakmica do januarskog roka da ubedi čelnike da ga zadrže do kraja sezone, pišu mediji u Italiji.

Bakayoko je ove sezone u Seriji A odigrao samo četiri utakmice i svaku je ušao sa klupe, odigravši prosečno 21 minut po meču, bez gola i asistencije.

(Milenniumsport.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji