Kalinić: Za Simeonea sve, Gattuso je lud

Na početku Svetskog prvenstva u Rusiji selektor Zlatko Dalić je poslao iskusnog napadača kući, a Vatreni su potom stigli do finala.

„Naravno da bih voleo da se vratim, ali neke stvari moraju da se promene. Mnogo toga je ispričano na tu temu i ne bih dalje komentarisao“, kratak je bio Kalinić.

Inače, letos je Kalinić postao novi igrač Atletico Madrida.

"Zadovoljan sam ovde. Nikada pre nisam igrao u Španiji. Ranije sam bio u italijanskim i engleskim klubovima. U La ligi svaki klub igra na visokom nivou, dobar fudnal. Ne poklanja se tolika pažnja odbrani kao u Italiji, svi žele da pobede. Simeone me je lično pozvao, rekao da me želi, da ću igrati na mnogo utakmica i da će biti dovoljno minuta za sve. Za njega bih uradio sve."

Prelasku u špansku ligu prethodila je vrlo loša sezona u Milanu.

„Došao sam u Milan tek kada je sezona počela. A onda sam imao mnogo problema sa fizičkom spremom... Milan je veliki klub koji je navikao da se bori za titule i da pobeđuje, pa su se rezultati tražili preko noći. Ali, došlo je 11 novih igrača i trebalo je vremena da se to uigra. Gattuso je neverovatan tip. Lud je, ali na pozitivan način. Sjajna je osoba i milsim da će Milan daleko da dogura sa njim“.

Na kraju je španske novinare zanimalo kome bi Kalinić dodelio Zlatnu loptu, saigraču iz reprezentacije Luki Modriću ili iz kluba Antoanu Griezmanu?

"Ne mogu da odgovorim na tu. Obojica su odlični igrači. Ne donosim ja tu odluku, obojica su među najboljima na svetu."

(Sportklub.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji