Super Pippo kao u najboljim godinama: Hat-trick Inzaghija na oproštajnoj utakmici Andree Pirla (VIDEO)

Milano i San Siro ne pamte ovakvu fudbalsku noć. Možda ni Evropa i svijet...

Vjerovatno se nikada ranije nije dogodilo da se na jednom mjestu nađe toliko bivših asova, uz nekoliko sadašnjih, kao večeras u milanskom hramu fudbala.

Majstore i zvijezde okupio je jedan od najvećih - Andrea Pirlo, fudbalski "Mozzart", italijanska legenda, na svom zvaničnom oproštaju.

Zbog Pirla su na teren izašli Dida, Buffon, Abbiati, Maldini, Nesta, Zanetti, Costacurta, Cafu, Serginho, Jankulovski, Favalli, Oddo, Zambrotta, Kaladze, Leonardo, Ferrara, Ambrosini, Brocchi, Materazzi, Šimić... pa Albertini, Seedorf, Lampard, Iaquinta, Pepe, Baggio, Leonardo, Vieri, Gattuso, Rui Costa, Shevchenko, Inzaghi, Del Piero, Gilardino, Ronaldinho, Ronaldo "Il fenomeno", Ventola, Toni, Totti, Di Natale...

Igrali su i neki aktivni igrači, bivši saigrači Pirla u Milanu i Juventusu, kao i reprezentaciji: Pato, Bonucci, Storari, Barzaghi, Abate, Bonera, Vidal, Veratti, Diamanti, De Rossi, Marchisio, Tevez, Quagliarella.

Konačan rezultat je bio 7:7, a golove su postizali legendarni Sheva, Inzaghi, Cafu, Seedorf, Vieri, Brocchi, Toni, pa Pato dva puta, Cassano, Quagliarella i Matri.

Pogledajte hat-trick Filippa Inzaghija na večerašnjem meču, za manje od deset minuta, kao u najboljim godinama, a već je duboko zagazio u četvrtu deceniju života:



(ACMilanBalkan / Vijesti.me)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji