Pepeova oproštajna večera

Pepe Reina je večeras odveo fudbalere Napolija na večeru, koja je verovatno bila oproštajna za Španca od dresa Napolitanaca.

Mediji sa Apenina došli su do informacije da su 34-godišnji Reina i njegova supruga Jolanda večeras u jednom restoranu priredili oproštaj od njegovih saigrača, kako bi im se zahvalio na četvorogodišnjoj saradnji, te poželeo sreću u preostala tri meča sezone.

Poznato je da će iskusni čuvar mreže na kraju sezone, odnosno po isteku ugovora, napustiti Napoli i priključiti se Milanu, sa kojim je već potpisao predugovor, te usmeno postigao dogovor da bude rezerva Gianluigiju Donnarummi.

Kako pišu italijanski mediji, Reina bi poslednji put na golu "partenopeja" trebalo da stoji u nedelju protiv Torina, dok će u poslednja dva kola sezone svoje mestu ustupiti rezervnom čuvaru mreže Luigiju Sepeu.

Da li to znači da se Napoli već oprostio od borbe za "scudetto"?

Naime, Napolitanci nakon ubedljivog poraza od Fiorentine proteklog vikenda (0:3) zaostaju četiri boda za Juventusom i teško je verovati da će šestostruki uzastopni šampion Italije ispustiti tu prednost u poslednjih 270 minuta sezone.

(Mondo.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji