Luda razmena, Milan i Napoli menjaju trenera i direktora?

Deluje nerealno, ali italijanski mediji prenose da je ipak moguće.

"Rossoneri" se nalaze na šestom mestu na tabeli Serije A, imaju bod više od Atalante na dva kola do kraja, dok je Napoli šest bodova iza prvoplasiranog Juventusa.

Ukoliko bi Milan ostao bez trenutnog mesta, tačnije ukoliko bi ih Atlanta preskočila, "San Siro" ne bi video evropska takmičenja naredne sezone, kako bi Gattusova četa ostala bez mogućnosti da se plasira u Ligu Evrope.

Takav epilog mogao bi da košta posla Rina Gattusa, a italijanski mediji prenose da bi u tom slučaju moglo da dođe do "trejda" između Milana i Napolija.

Milan kvari posao Napoliju!

Naime, ukoliko bi Sarri doneo definitivnu odluku da napusti "San Paolo", Milan bi u  pokušao da ga privoli u svoje redove, a kako bi Gattuso tako ostao bez posla, što je svakako moguće ukoliko ne izbori LE, Napoli bi u tom slučaju mogao da mu ponudi saradnju.

Prema pisanju "Gazzette dello Sport", Milan bi nevezano od krajnje pozicije na tabeli mogao da napusti i sportski direktor Masimilijano Mirabelji, za kog je zainteresovan upravo Napoli, a navodno su i "Rossoneri" stupili u kontakt sa sportskim direktorom Napolija Cristianom Giuntolijem.

Bila bi ovo epska razmena, iako se ne bi obavila klasičnim putem, videćemo ipak koliko je realno pre svega da Sarri završi u Milanu, pored unosnih ponuda iz Premier lige, a na kraju krajeva i da De Laurentiis da posao čoveku koji bi bio nepoželjan na "San Siru".

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji