Gattuso: Ljut sam na Calhanoglua, boli me poraz

Trener Milana Gennaro Gattuso bio je ljut posle poraza svog tima od Juventusa u subotu (3:1), najviše zbog ponašanja na terenu koje je pokazao turski ofanzivac Hakan Calhanoglu.

Stara dama je savladala Roasonere u velikom derbiju sa 3:1, golovima Dybale, Cuadrada i Khedire, dok je Leonardo Bonucci postigao jedini gol protiv svog bivšeg kluba.

Hakan Calhanoglu je u dresu Milana odigrao do 80. minuta, kada ga je zamenio Patrick Cutrone. Turski fudbaler je asistirao Bonucciju kod gola, pogodio je i prečku, ali njegovom igrom nije bio zadovoljan šef struke Milana.

"Ljut sam na Calhanoglua, jer je krenuo da se raspravlja kada je izgubio loptu u jednom trenutku. To ne volim da vidim. Gledao je po terenu i vikao na saigrače. Da je samo podigao zadnjicu sa trave i krenuo da trči za loptom da bi je osvojio nazad, možda ne bismo primili drugi gol", opisao je Gatuzo situaciju kod gola Cuadrada u 79. minutu. Već u sledećem minutu Turčin je zamenjen.

Iako je Milan odigrao solidnu utakmicu, u kojoj je poklekao tek pri kraju, to nije bila uteha za Gattusa.

"Odigrali smo veoma dobro, ali šta to vredi kada će ostati zapisano da smo izgubili 3:1. Niko se neće sećati igre. To nas boli, ne mogu da stojim ovde i da se smeškam i pravim se da sam srećan što smo igrali dobro. Mene to boli i treba svima da bude tako, u suprotnom niko neće biti šampion ako se pomiri sa tim", dodao je Gattuso.

(Sportklub.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji