Defanzivac sam izrazio želju, Milan će imati bedem iz snova!

Leo Bonucci bi mogao da dobije sjajnog partnera.

Kako prenose italijanski mediji, kapiten PSG Thiago Silva želi ponovo da ponese dres Milana.

Iskusni Brazilac je upravo iz redova "Roasonera" prešao na "Park Prinčeva", u Parizu je izrastao u jednog od najboljih štopera u Evropi, ali konstantan neuspeh u Ligi šampiona, uporkos velikim ulaganjima naterao je Silvu da razmisli o promeni sredine.

Ima 33 godine, verovatno će i PSG pokušati da na tržištu potraži nova rešenja na štoperskim pozicijama, a Silva je spreman da se vrati na "San Siro" kako bi pomogao svom bivšem klubu da se vrati na staze stare slave.

Nema sumnje da bi tandem Bonucci-Silva izgledao fantastično na terenu, uprkos tome što Brazilac ulazi u pozne igračke godine, ali problem je to što Milan ne bi mogao da ispuni njegove finansijske zahteve.

Naime, Silva u Parizu zarađuje 12 miliona evra na godišnjem nivou, "Rossoneri" to ne mogu da ponude ni u ludilu, pa bi Silva morao da pristane na veliko smanjenje plate, verovatno bi Milan mogao maksimalno da mu ponudi duplo manja primanja.

Videćemo da li će želja brazilskog fudbalera presuditi uprkos, finansijski gledano, velikom koraku unazad za Thiaga Silvu.

Bilo kako bilo, na navijačima Milana ostaje da se nadaju da će naredne sezone ispred najverovatnije Pepea Reine, gledati iskusni tandem Bonucci-Silva.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji