Fassone: Nije katastrofa ako Milan ne uđe u LŠ, verujemo Rinu

Milan nema nikakvih finansijskih problema, a u slučaju da ne završe među četiri najbolja tima u Italiji i ne plasiraju se u Ligu šampiona za "Rossonere" to neće biti problematično, kaže funkcioner milanskog tima Marco Fassone.

Posle veoma lošeg starta sezone sa Vincenzom Montellom, Milan je promenio trenera. Gennaro Gattuso je počeo preporod "Rossonera" i sada Milan sedi na šesto mestu na tabeli osam bodova iza četvrte pozicije na sedam kola do kraja Serije A.

"Apsolutno neće biti katastrofa ako ne uđemo u Ligu šampiona. Možda ćemo uložiti manje novca, ali planovi koje smo predstavili ljudima iz UEFA su napravljeni bez Lige šampiona, tako da navijači mogu da budu mirni. Predstojeće leto će biti malo drugačije i kako bismo zadovoljili standarde UEFA imaćemo drugačiji balans između dovođenja i prodaje igrača. Nećemo moći da plaćamo veliki novac za obeštećenje", kaže direktor Milana Marco Fassone koji je prokomentarisao i poziciju trenera Gennara Gattusa.

"Gattuso je bio izbor Massimiliana Mirabellija, ubeđivao nas je na hiljade načina pa smo mu poverili srednje do dugoročni ugovor koji mu omogućava dovoljno vremena da preporodi klub. Bezuslovno verujemo Rinu i ubeđeni smo da imamo pravog čoveka na poziciji trenera", kaže Fassone.

On je poručio i da su Milanove finansije sasvim u redu i da nema nikakvih problema sa tog aspekta.

(Sportklub.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji