Donnarummi totalno oborena cena, rastanak već ovog leta

Izgleda da je ipak Raiola prevario Rossonere tokom pregovora oko novog ugovora.

Milanova tinejdžerska senzacija Gianluigi Donnarumma mogao bi da napusti Milan ovog leta ukoliko Rossoneri ne izbore plasman u Ligu šampiona.

Italijanski sportski dnevnik Gazzetta dello Sport piše da će u slučaju da Milan ostane bez top evropskog fudbala sledeće sezone njegov agent Mino Raiola pogurati posao i izdejstvovati razalaz između dve strane.

Kako je španski veteran Pepe Reina već potpisao predugovor sa Rossonerima i stiže na leto kao slobodan igrač iz Napulja, to će značajno povećati šanse da Donnarumma napusti San Siro.

Dobra vest za potencijalne kupce italijanskog čuvara mreže (kojih će sigurno biti) je da će cena biti znatno niža nego što je iznosila pre 12 meseci. To je zbog klauzule koja je ubačena letos u novi ugovor između Gigia i Milana i koja mu dozvoljava da napusti San Siro za 40.000.000 evra, ako Rossoneri ne budu u šeširima za Ligu šampiona od jeseni.

Ta svota je zančajno manja od one koju je Real nameravao da ponudi Romi za Brazilca Alissona Beckera, tako da bi Kraljevski klub mogao da se okrene Donnarummi, a konkurenciju će imati i u Paris Saint Germainu koji takođe želi mladog čuvara mreže Milana.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji