Milan neće dati Donnarummu! Gattuso ne vidi problem...

Ovoga puta Milan ima jače karte u rukama.

Vest da će Mino Raiola pokušati da raskine ugovor Gianluigija Donnarumme u Milanu jer su ga Rossoneri prevarili za otkupnu klauzulu je uzdramala Italiju. Prisećajući se letošnjeg rolerkostera pre potpisivanja ugovora, sve miriše na to da Raiola opet ulazi u rat sa Milanom, ali ovoga situacija su glavne karte u rukama Rossonera...

Novog trenera Gattusa je odmah na konferenciji za medije posvećenoj duelu sa Veronom sačekalo pitanje o Donnarumminom statusu.

„Što se mene tiče, nemam nikakav problem sa Donnarummom. Ako bude nekih problema, sa njim će pričati Fassone i Mirabelli. Svakodnevno viđam Gigia, on je miran i tih momak koji ne voli kada ne pobeđujemo. Posle Beneventa je bio baš tužan“, rekao je Gattuso.

Jasno je da Gennaro neće biti taj koji će donositi krupne odluke o Donnarumminom statusu, već će to biti klupski direktori Fassone i Mirabelli. A oni se još ne oglašavaju...

Ipak, italijanski mediji otkrivaju da će uskoro biti organizovan sastanak čelnika sa mladim golmanom na kojem će mu jasno biti stavljeno do znanja da od poništavanja ugovora nema ništa i da on nije na prodaju. Milanov stav je da je Donnarumma jedan od ključnih igrača nove generacije, da predstavlja budućnost kluba i da mora da poštuje ugovor do 2021. godine.

Raiola nema jake adute kao prošlog leta kada je mogao da ucenjuje Rossonere...

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji