Bomba iz Italije - Mancini preuzima Milan?!

Trener Zenita je navodno već dobio ponudu rukovodstva Rossonera da nasledi Gennara Gattusa.

Čizma se usijala jutros posle informacije da Roberto Mancini preuzima Milan! Italijan je navodno veoma "nesrećan" u Zenitu i mogao bi da se vrati u Seriju A kako bi preuzeo kormilo posrnulih Rossonera umesto Gennara Gattusa.

Ovu vest objavila je Gazzetta dello sport, koja tvrdi da je nekadašnji trener Intera i Manchester Citya već kontaktiran od strane direktora Rossonera Marca Fassonea i Massima Mirabellija s kojim se poznaje iz perioda dok je vodio Nerazzurre.

Iskusni 53-godišnji stručnjak u julu je preuzeo kormilo Zenita sa kojim je potpisao ugovor do leta 2020. godine, a godišnje zarađuje 8.000.000 evra. Do sada je predvodio tim iz sankt Peterburga na 31 utakmici, a zabeležio je 17 pobeda, osam remija i šest poraza.

Gazzetta tvrdi kako Mančiniju ipak nedostaje italijanski fudbal i raspaljuje maštu navijačima Rossonera informacijom da bi on mogao da sedne na klupu drugog milanskog velikana posle Intera sa kojim je osvojio tri uzastopne titule šampiona Italije.

Razlog zbog kojeg se Milanu žuri sa dovođenjem Mancinija je činjenica da su promašili i sa Gennarom Gattusom koji ništa nije uradio nakon što je preuzeo tim od Vincenza Montelle, a pride je još dublje srozao ionako okrnjen imidž Rossonera. Navodno, ukoliko večeras ne pobedi Inter u četvrtfinalu Kupa Italije, proslavljenom vezisti Milana će biti uručen otkaz.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji