Montella ponudio lek direktoru, sad je na ivici otkaza!

Zvižduci navijača parali uši na "San Siru", posle izjava nakon meča, "Aeroplanino" je blizu otkaza.

Milan nije pobedio AEK, navijači su zvižducima ispratili igrače, a Montela je od njih tražio da zaštite fudbalere, umesto što ih vređaju. Jedan od direktora Mirabelli je sišao u drugom poluvremenu bio blizu klupe, posle meča je takođe bio vidno nezadovoljan.

Ali, Montelli je izglasano poverenje do vikenda, mada su se stvari promenile tokom noći.

Naime na konferenciji za novinare, "Aeroplanino" se nespretno našalio. Rekao je da ima odličan odnos sa upravom, ali da ima i prijatelja apotekara koji će im prepisati pilule za poraze.

"Za razliku od mene koji sam igrao fudbal, oni nisu navikli da gube", kroz osmeh je rekao trener Milana.

Ali, ti njegovi komentari su razbesneli upravo, pa, kako pišu pojedini mediji možda i ne dočeka vikend i meč sa Genoom. U tom slučaju bio bi smenjen danas, a tim bi verovatno vodio Rino Gattuso, legenda kluba i sada trener Primavere.

Zabrinutost raste jer se ne vidi napredak ekipe, iz Kine su stigle kritike, kako se tvrdi od samog gazde i njegove svite, vlasnici smatraju da je Montellino vreme isteklo, da je dobio poverenje koje nije opravdao.

Ovo je inače bio prvi remi u 15 utakmica, Milan ima 10 pobeda i 4 poraza, ali tu se računaju i ipak slabiji rivali u kvalifikacijama za EL. U poslednjih pet mečeva osvojili su četiri boda, plasman u nokaut fazu EL ne bi trebalo da dođe u pitanje, ali kako rekosmo, igra ostaje pod lupom.

"Potrebno nam je više borbe, mentalne snage", tvrdi Montella.

Ali, kako rekosmo, vreme mu ističe, videćemo hoće li preživeti do vikenda, ako ostane, protiv Genoe svaki drugi rezultat osim pobede, uz dobru igru, značiće otkaz za trenera Milana.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji