Burno u Milanellu - direktori izribali Montellu!

Napeto...

Burno jutro u Milanellu. Rukovodstvo Rossonera izribalo trenera Vincenza Montellu na sastanku sa igračima i strčnim štabom po završetku današnjeg treninga.

Fassone i Mirabelli, udarni šefovski tandem Milana, nije skrivao nezadovoljstvo zbog jučerašnjeg poraza u Đenovi od Sampdorie (0:2), pa su bes ustremili na aktuelnog šefa struke, javlja italijanski Skaj sport.

Montelli je ponovljeno ono što je i Fassone juče izjavio za tamošnje medije, da je nedopustivo da porazi od slabijih protivnika postanu navika Milana, posebno od Sampdorie čiji je budžet za plate trećina onoga što zarađuju fudbaleri Rossonera.

Zasad, javljaju mediji na Apeninima, Montelina pozicija nije ugrožena, ali je situacija napeta pa će aktuelni šef stručnog štaba biti pod prismotrom. Proslavljeni napadač mora pod hitno da popravi formu tima jer bi u slučaju novih kikseva lako mogao da dobije otkaz.

Podsetimo, u pojedinim italijanskim medijima osvanula je jutros informacija da će iskusni Walter Mazzari zameniti Montellu na klupi Milana.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji