Ništa od povratka u Milan: Aubameyang ostaje u Dortmundu

Borussia danas prekinula sve pregovore sa zainteresovanim stranama, Aubameyang ne mrda sa Westfalena ovog leta.

Pierre Emerick Aubameyang ostaje u Dortmundu bar do zime! Tačka. Više nema nikakve dileme, javlja nemački Kiker i podvlači da su Milioneri prekinuli sve pregovore koje su vodili do sada.

Poslednjih dana za prvog strelca Bundeslige prošle sezone najčešće su interesovanje pokazivali Milan i Chelsea. Očito međutim da je Borussia odobrovoljila svog ponajboljeg igrača, da je dobila njegov mig da želi da ostane, pa je jedna od letnjih sapunica konačno završena.

Kiker se ograđuje "klauzulom" u svom tekstu, gde se kaže da će ovakvu odluku Aubameyanga i Dortmunda moći da promeni samo ponudu od 100.000.000 evra do koje gotovo izvesno neće doći, jer kinesko tržište zatvoreno je u petak, Real nije zainteresovan, PSG je takođe odavno prestao da trza, a Chelsea i Milan nemaju nameru da iskeširaju toliki novac.

Podsetimo, Pierre Emerick Aubameyang odbio je ponudu iz Kine tešku 30.000.000 evra po sezoni. Tog momenta i Borusia je ostala bez željenog obeštećenja od 80.000.000 evra, a kako sa zainteresovanim evropskim klubovima nije došlo do dogovora, brzonogi Gabonac odlučio je da je za njega najbolje da ostane u Nemačkoj.

Ovo praktično znači da će se Milan sada koncentrisati na Belottija ili Moratu, odnosno da će Antonio Conte sve karte baciti na dovođenje Sergia Aguera.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji