Ništa od povratka u Milan: Aubameyang ostaje u Dortmundu

Borussia danas prekinula sve pregovore sa zainteresovanim stranama, Aubameyang ne mrda sa Westfalena ovog leta.

Pierre Emerick Aubameyang ostaje u Dortmundu bar do zime! Tačka. Više nema nikakve dileme, javlja nemački Kiker i podvlači da su Milioneri prekinuli sve pregovore koje su vodili do sada.

Poslednjih dana za prvog strelca Bundeslige prošle sezone najčešće su interesovanje pokazivali Milan i Chelsea. Očito međutim da je Borussia odobrovoljila svog ponajboljeg igrača, da je dobila njegov mig da želi da ostane, pa je jedna od letnjih sapunica konačno završena.

Kiker se ograđuje "klauzulom" u svom tekstu, gde se kaže da će ovakvu odluku Aubameyanga i Dortmunda moći da promeni samo ponudu od 100.000.000 evra do koje gotovo izvesno neće doći, jer kinesko tržište zatvoreno je u petak, Real nije zainteresovan, PSG je takođe odavno prestao da trza, a Chelsea i Milan nemaju nameru da iskeširaju toliki novac.

Podsetimo, Pierre Emerick Aubameyang odbio je ponudu iz Kine tešku 30.000.000 evra po sezoni. Tog momenta i Borusia je ostala bez željenog obeštećenja od 80.000.000 evra, a kako sa zainteresovanim evropskim klubovima nije došlo do dogovora, brzonogi Gabonac odlučio je da je za njega najbolje da ostane u Nemačkoj.

Ovo praktično znači da će se Milan sada koncentrisati na Belottija ili Moratu, odnosno da će Antonio Conte sve karte baciti na dovođenje Sergia Aguera.

(Mozzartsport.com)

Napišite komentar

Novija Stariji
loading...