Montella: Juve i Napoli favoriti, cilj nam je Liga šampiona

Ita­li­jan­ska Se­ri­ja A star­tu­je 20. av­gu­sta i mno­gi sma­tra­ju da će bi­ti ne­iz­vje­sni­ja u od­no­su na pret­hod­ne go­di­ne, ka­da je do­mi­ni­rao to­rin­ski Ju­ven­tus.

Naj­vi­še po­ja­ča­nja ovog lje­ta do­veo je Mi­lan, ko­ji že­li da se vra­ti u vrh, dok je Na­po­li sa­ču­vao tim na oku­pu. Ro­ma je pro­mi­je­ni­la tre­ne­ra, sti­gao je Euse­bio Di Fran­ce­sco, a Lu­cia­no Spa­lle­tti je sa­da u In­ter­u. Ipak, tre­ner mi­lan­skih „Ro­ssone­ra”, Vin­cen­zo Mon­te­lla, sma­tra da će se sa­mo dvi­je eki­pe bo­ri­ti za Scu­de­tto.

"Ovog lje­ta je bi­lo mno­go pro­mje­na u Ita­li­ji. Ako se ne de­si ne­ko ve­li­ko iz­ne­na­đe­nje, ove se­zo­ne glav­ni kon­ku­rent Ju­ven­tu­su za ti­tu­lu bi­će Na­po­li. Ro­ma je do­ve­la tre­ne­ra i ne­ko­li­ko igra­ča, ali je ja­sno da im tre­ba vre­me­na da se uklo­pe. Oče­ku­jem da se ita­li­jan­ski fud­bal vra­ti na sce­nu na naj­bo­lji na­čin i ova se­zo­na je pre­kret­ni­ca. Na­ma je cilj Li­ga šam­pi­o­na, a za ti­tu­lu tre­ba još vre­me­na", pri­znao je Mon­te­lla.

(Dan.co.me)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji