Montella: Izvanredan posao uprave, hvala za Bonuccija

Trener fudbalera Milana Vincenzo Montella rekao je danas da njegov klub radi izvanredan posao i posebno je zahvalan zbog dovođenja Leonarda Bonuccija.

„Klub radi izvanredan posao na tržištu dovođenjem iskusnih i mladih igrača. Uvjeren sam da su dovedena prava pojačanja. Ne osjećam pritisak, lakše mi je da treniram jake igrače“, rekao je Montella italijanskim medijima.

Milan je otputovao na turneju u Kini, a u utorak bi ekipi u Guandžouu trebalo da se priključe Bonucci i Lucas Biglia.

Montella je izrazio zahvalnost zbog dovođenja Bonuccija i naveo da je „san“ raditi sa takvim fudbalerom.

„Bonucci je fudbaler svjetske klase. Što se tiče tehnike, mislim da su on i Sergio Ramos najbolji štoperi na svijetu. San je raditi sa takvim igračima, tako da sam veoma zahvalan“, istakao je trener italijanskog kluba.

Upitan da li će Bonucci odmah dobiti kapitensku traku, Montella je kazao da ima nekoliko kandidata i da će sa čelnicima kluba razmijeniti ideje.

Milan je ovog ljeta napravio velike promjene, ali Montella uprkos brojnim pojačanjima smatra da su Juventus, Napoli i Roma favoriti za titulu šampiona Italije.

„Naš cilj je da uđemo u Ligu šampiona. Ponavljam, imam kvalitetne igrače na raspolaganju, a sa Bonuccijem i Bigliom smo mnogo jači. Tu je i Hakan Calhanoglu. Vidjećemo“, rekao je Montella.

Milan će sezonu početi 27. jula, kada će igrati protiv rumunske Craiove u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

(Rtcg.me)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji