Milan na sedmom nebu! Ali Raiola hoće 20 odsto…

Milan je ponovo zaradio najveći prostor na današnjoj naslovnoj strani Gazzetta dello Sport.

Ne samo zbog 5.000 navijača juče u Milanellu na početku priprema, šest godina se nije videla takva atmosfera, već i zbog novog pojačanja Andree Contija.

A post shared by AC Milan (@acmilan) on


“Milan računica se isplatila”, dvosmisleni je naslov Gazzette budući da Conti u bukvalnom prevodu znači računi.

U podnaslovu se dodaje da sada Rossoneri čekaju šlag na tortu a to je dolazak, ili bolje rečeno povratak, Aubameyanga. Gazzetta piše da će Conti na kraju, uključujući i bonuse, koštati Milan 28.000.000 evra i prenosi reči generalnog direktora Fassonea:

”Imamo budžet i za još par pojačanja”.

Naime, pedantni posmatrači prilika u Milanellu su izračunali da je Milan potrošio 158.000.000 evra na pojačanja i da je već probio sumu koju su odobrili novi vlasnici. Međutim, imajući u vidu da će Rossoneri prodati nekoliko igrača, pretpostavlja se da će oni sav novac od tih transfera reinvestirati u nove igrače.

Sportski direktor Milana Mirabelli je ponovio da očekuje da u sledećih 48 sati bude potpisan novi ugovor sa Donnarummom. Problem pravi provizija Mina Raiole, odnosno njegov deo od buduće prodaje Donnarumme. Kao i u slučaju Pogbe, Italo-holandski menadžer želi sebi da obezbedi još jednu pozamašnu zaradu, precizirajući unapred procenat od sledećeg transfera Donnarumme. Priča se da Raiola traži 20 odsto od iznosa za koju će Gigio, eventualno, biti prodat.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji