Sledi čistka u Milanu: Ovi igrači napuštaju "Rossonere"!

Milan nakon što je doveo već sedam igrača ovog leta, sada mora se pobrine za prodaju igrača.

Klub su već napustili golmani Lopez (raskinuo ugovor, Espanyol) i Plizzari (pozajmica, Ternana), vezista Poli (raskinuo ugovor, Bologna), a Honda, Pašalić, Ocampos, Deulofeu, Oduamadi, Fernandez i Mastour su napustili Milan jer im je istekao ugovor. Na izlaznim vratima su još devetorica igrača.

Očekuje se da klub do kraja prelaznog roka napusti De Sciglio, Vangioni, Paletta (ili Zapata), Bertolacci, Kucka, Mauri, Bacca, Niang i Lapadula.

Milan bi na ovim igračima mogao zaraditi oko 80 miliona evra, pa bi novac od njihove prodaje mogao uložiti u još nekoliko pojačanja.

Na San Siro bi trebao stići još jedan štoper kao zamena za Palettu ili Zapatu, jedan napadač, pominju se Kalinić, Aubameyang i Belotti, dok bi na sredini terena od igrača koji su se najčešće povezivali sa "Rossonerima" ovog leta, Milan mogao da dovede Bigliu, Badelja ili Krychowiaka.

Podsetimo, Milan je doveo defanzivce Musacchia, Rodrigueza i Contija (sutra potpisuje), veziste Kessiea i Calhanoglua, te napadače Borinija i Silvu.

(ACMilanBalkan)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji