Fudbalski zemljotres u Italiji! Milan napao Juventus brutalnom trampom za Bonuccija!

Rok od 72 sata za odgovor!

Da li je pomolu najveći transfer u Italiji ovog leta?

Poslednje vesti iz Italije govore o megatrampi koju je Milan ponudio Juventusu u pokušaju da dovede Leonarda Bonuccija! Italijanska TV stanica Mediaset ekskluzivno javlja detalje Milanove ponude koja bi mogla da uzdrma Italiju, ali i da pokaže Juventusu da se Rossonere vraćaju statusu moćnog kluba.

Milan je za Bonuccija ponudio svoje prvotimce Alessia Romagnolija, Mattiu De Scigliu i određenu sumu novca čija visina za sada nije poznata! Takođe, Juventus je dobio rok od 72 sata da odgovori na ponudu Rossonera.

Isti izvor tvrdi da je Milan već postigao sporazum sa Leonardom Bonuccijem i da on nema ništa protiv selidbe na San Siro iako je jedan od simbola Juventusa. Navodno je on prihvatio Milanovu ponudu vrednu 7.000.000 evra po sezponi što je skoro duplo više od onoga što ima u Juventusu. Podsetimo, za Bonuccija se interesuju još Manchester City i Chelsea.

Rossonerima je u srcu odbrane neophodan igrač vrhunskog kvaliteta, ali i iskustva. Od Bonuccija nema boljeg na svetu. Romagnoli je doveden pre dve godine za 30.000.000 evra da postane komandant odbrane, ali nije do kraja opravdao očekivanja. Ipak, i dalje mu predviđaju veliku karijeru.

Milan gaji optimizam da bi Juventus mogao da pristane na ovo zbog perspektive. Juventus već ima u svojim redovima Ruganija, a kaparisao je i Mattiu Caldaru. Dovođenjem Romagnolija bi kompletirao triling štopera koji će narednih deset godina činiti bedem italijanske reprezentacije. Takođe, De Sciglio je velika želja Juventusa ovog leta.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji