Da li je Milan konačno pogodio sa "desetkom"?

"Rossoneri" doveli još jedno kapitalno pojačanje ovog leta.

Nove gazde Milana se ne šale.

Nakon dovođenja Matea Musacchija, Ricarda Rodrigueza, Francka Kessiea, Andrea Silve i Fabia Borinija - "Rossoneri" će biti jači i za reprezentativca Turske Hakana Calhanoglua koji je ove nedelje doputovao u Milano kako bi potpisao ugovor sa novim klubom.

Slavni milanski klub će Leverkuzenu platiti nešto više od 20 miliona evra za ovog fudbalera, a on će potpisati četvorogidšnji ugovor vredan 2,5 miliona evra godišnje.

NOVI MILAN: ZARADA 0, TROŠAK 133 MILIONA!

"Presrećan sam što sam u Milanu", poručio je ovaj 23-godišnjak u prvom razgovoru sa italijanskim novinarima na aerodromu.

On je prvi Turčin u Milanu od Umita Davale, a mogli bi se reći i da bi mogao da bude "prva prava desetka" od odlaska Clarenca Seedorfa koju su prethodnih godina, relativno neuspešno, nosili Kevin Prince-Boateng i Keisuke Honda.

Calhanoglu još uvek nije "zadužio broj", ali bi mogao da uzme "desetku" koja odgovara njegovim fudbalskim kvalitetima i poziciji na kojoj igra, a takođe te cifre je nosio na leđima u Bayeru.

Momak iz Manhajma je ponikao u Karlsrueu, a potom se nakon jedne dobre sezone u HSV-u preporučio Leverkuzenu. Za tri godine dao je 28 golova za "farmaceute", no poslednjih šest meseci nije bilo idealno za njega jer je dobio suspenziju zbog "petljanja" oko ugovora.

Krasi ga dobar preged igre, odličan šut i fenomenalno izvođenje prekida.



(Mondo.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji