Montella i njegov otac u poseti domu Donnarumminih: Ljudi, Gigio mora da ostane! Uključio se i Berlusconi

Milan ide na sve ili ništa sa supertalentovanim golmanom.

Šetnja kroz centar grada, ručak u luksuznom restoranu, pa sastanak. Vincenzo Montella proveo je sredu u Kastelamare di Stabiji, malom gradiću i luci u napuljskoj opštini. Odmor od svakodnevnog ludila jeste bila jedna od stavki, ali Vincenzo Montella je imao još jedan, vrlo bitan razlog dolaska u Kampaniju. Naravno, razlog je - Gigio Donnarumma.

Momak koji je zapalio Italiju i fudbalski svet je kroz samo nekoliko dana prošao put od novog idola Milana, do najomraženijeg fudbalera. Zajedno sa svojim agentom Minom Raiolom. Ali, posle tektonskih potresa i odluke da Donnarumma napusti Milan, sada se situacija popravlja i postoje naznake da bi Gigio ipak mogao da produži ugovor.

Upravo zbog toga Milan je krenuo na sve ili ništa sa supertalentovanim čuvarom mreže i poslao Montellu u dom Donnarumminih i to gde je juče obavio razgovore sa ocem Alfonsom. Ali, trener Milana nije bio sam. On je, naime, sa sobom poveo i svog oca, Nicolu, a cilj ovakvog poteza bio je da se emocijom dopre do Donnarumminih roditelja i Gigiova lađa ponovo usmeri ka Milanovoj luci. Navodno, Nicola je Alfonsu poručio koliko je važno da mlad igrač poput Gigia ostane čvrsto na zemlji i nastavi karijeru u Milanu, gde su ga mnogi videli kao novog Paola Maldinija ili Franca Baresija. Ikonu.

U celu priču uključio se i donedavni predsednik Rossonera Silvio Berlusconi, koji je poručio da razume obe strane.

"Da sam ja predsednik Milana, uradio bih sve da zadržim Donnarummu. Ali, opet, razumem i momka, koji ima mogućnost da zaradi ogroman novac za sebe i porodicu. Ko se ne bi ponašao kao on da je na njegovom mestu", pita se Berlusconi.

Razgovori su u delikatnoj fazi, ali izgleda da put do pomirenja postoji.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji