Donnarumma progovorio o ugovoru: Navijači, izvinjavam se i obećavam... Volim Milan!

Mladi golman otvorio dušu...

Dozlogrdilo je i Gianluigiju Donnarummi! Izašao je u javnost i počeo da olakšava dušu...

Juče je putem Twittera poslao prvu izjavu u javnost posle dve nedelje i poručio da ostaje veran Minu Raioli, a sada je napokon progovorio o situaciji sa ugovorom i obratio se navijačima.

Prvi put otkako traje saga oko ugovora sa Milanom, Donnarumma se obratio javnosti i navijačima Milana tim povodom. Otkako je preko Mina Raiola saopštio odluku da ne želi da potpiše novi ugovor vredan 5.000.000 evra po sezoni, kod navijača je prešao put od miljenika i heroja do izdajnika i plaćenika. Kada je juče na Twitteru ostavio poruku privrženosti Minu Raioli, još jednom je naišao na osudu armije navijača.

Napokon se Donnarumma večeras smilovao da se obrati i fanovima koji su mu najviše zamerali na tome što se ne oglašava i poštuje njih i klub već se krije iza Raiole. Putem društvene mreže Instagram je obećao da će započeti pregovore o novom ugovoru.

„Danas sam sa porukom na Twitteru izazvao pravu lavinu što mi nije bila namera. I zato se izvinjavam svima. Želim da istaknem apsolutnu ljubav prema Milanu i njegovim navijačima. Sada sam fokusiran na reprezentaciju i nadam se da ću sa njom doneti poklon svim navijačima. Ali obećavam vam da ću odmah posle EP zajedno sa porodicom i menadžerom započeti pregovore sa Milanom oko novog ugovora“, napisao je Donnarumma.

Posle ovoga, potvrđuje se da su bile tačne prognoze italijanskih medija da će Donnarumma otvoriti nove pregovore sa Milanom posle posete trenera Vincenza Montelle njegovoj porodici. Milan je kao novi rok za odgovor Donnarumme istakao 3. jul kada ekipa počinje pripreme. sa druge strane, EP za malde reprezentacije traje do 30. juna. Ako se Italija ne plasira u finale, Donnarumma će se i pre 30. juna vratiti kući. Dakle, ostaje nekoliko dana da se postigne sporazum...

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji