DONNAGATE na društvenim mrežama, uključili se i hakeri! Šta se ovde dešava?

Potpuni hoas oko Gianluigija Donnarumme! A Mino Raiola proziva hejtere?!

Taman kada je izgledalo da je na pomolu primirje između Gianluigija Donnarumme i Milana, usledio je novi veleobrt. Više i ne znamo koja epizoda po redu u transfer sagi koja je do sada obeležila prelazni rok...

Juče se Donnarumma prvi put oglasio u javnosti otkako je odbio novi ugovor u Milanu uz poruku podrške Minu Raioli čime je opovrgao glasine da će okončati saradnju sa menadžerom. To je još više razbesnelo navijače na društvenim mrežama, pa je posle nekoliko minuta izašla i poruka na njegovom (zvaničnom) Instagram profilu.

Pisalo je da se izvinjava što je izazvao lavinu reakcija zbog podrške Raioli, da se izvinjava navijačima Milana, da voli klub i da je spreman na razgovore o novom ugovoru. Vest su kao udarnu objavili svi sportski sajtovi u Evropi. Od španskih Marce i Asa, preko engleskog Sky Sportsa, do svih italijanskih uglednih sajtova poput Gazzette, Corrierea, Tuttosporta...

A onda šok!

To što je izašlo na Donnarumminom profilu - nije istina!

Nepun sat vremena posle poruke na Instagramu, Donnarumma se opet oglasio na Twitteru sa porukom da mu je hakovan Instagram profil i da prethodnu poruku nije napisao on?!

„Profil mi je hakovan. Isključujem se sa drutšvenih mreža“, napisao je Donnarumma.

Istovremeno se oglasila i lokalna Telelombardia koja tvrdi da je Donnarummina poruka bila istinita, da ima dokaze za to, ali da se desilo nešto zbog čega je on morao da je obriše?!

U pauzi između te dve poruke se oglasio i Mino Raiola na svom Twitteru. On jednom u nekoliko meseci napiše poruku i sada je to uradio.

„Donnaraiola - Hejteri 1:0! Šta ćemo dalje?“, napisao je Raiola.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji