Dembele i Milan, počeli pregovori

Pitanje je samo da li će Rossoneri uspeti da ga privole na San Siro.

Još u februaru Evropa je brujala o ratu najvećih evropskih klubova poput Reala, Bayerna, Chelsea i Arsenala, ali u poslednje vreme utihnule su glasine o udvaračima Mousse Dembelea. Poslednjih dna, samo vest da je Borussia voljna da upari napadača Celtica sa prezimenjakom Usmanom, a sada bomba sa Ostrva. Sky Sport tvrdi da je Celtic već otpočeo pregovore oko transfera 20-godišnjeg napadača u Milan!

Međutim, nikakvih detalja. Ni potencijalne cene, ni dokle se odmaklo, ni da li je mladi Francuz uopšte voljan da se preseli u Italiju.

Tek da podsetimo, ranije se pisalo - mada je to bilo još dok je Dembele igrao kao pomahnitao - da ga Celtic ne bi pustio ispod 50.000.000 evra, ali nije nemoguće da su Škoti samo želeli da podignu cenu. Pričalo se takođe i da je Dembele odbio platu od 4.000.000 evra koju mu je nudio Chelsea jer ne želi da greje klupu u Londonu.

Ove sezone Dembele, koga je Celtic doveo iz Fulhama kao slobodnog igrača, postigao je 32 gola i namestio još devet. Navijače je kupio het-trikom u prvom Old Firmu protiv Glazgov Rangersa.

Škotski fudbal je prerastao.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji