Da li će novi Milan izgledati ovako?

Ekipa Milana će sa dosta izmena ući u narednu sezonu, a nova ekipa bi mogla da izgleda daleko bolje nego u prethodnoj sezoni.

Cilj novog Milana jeste da se u narednih nekoliko godina osvoji titula, svi su svesni da će to biti veoma teško imajući u vidu snagu Juventusa, Rome, Napolija, kao i finansijsku moć Intera, ali kada pogledamo kako posluju ovog leta sa pojačanjima, možda se i varamo.

Reklo bi se da su najkonkretnija ekipa ovog leta što se tiče transfera, doveli su već Andrea Silvu, Musacchia, Rodrigueza i Kessiea, očekujemo dolazak još par fudbalera. Sa druge strane, Donnarumma je na izlaznim vratima, najverovatnije će Milan dovesti i golmana. Najbliži je Perin.

Od značajnijih odlazaka beležimo samo Hondu i Diega Lopeza, tako da će ekipa Milana ući daleko jača u novu sezonu.

Vincenzo Montella je forsirao najviše formaciju 4-3-3, verujemo da će tako biti i u novoj sezoni, mada je ovaj stručnjak koristio i formaciju sa tri odbrambena igrača.

Od novih pojačanja, najviše se spominju Andrea Conti iz Atalante i Lucas Biglia iz Lazia, a očekujemo i jednog napadača, najviše se pominje Nikola Kalinić iz Fiorentine.

Evo kako bi naredne sezone mogao da izgleda Milan sa svim ovim pojačanjima, uključujući i Bigliu, Contija, Kalinića i Perina, ukoliko se transferi ostvare.


(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji