Ovaj Milan nije dorastao ozbiljnom fudbalu: Romina tri koraka od Lige šampiona, Totti se nije oprostio od San Sira

Ništa od derbija u Milanu, Vučica ubedljiva – 1:4.

Ovaj Milan nije dorastao ozbiljnom fudbalu, pa plasman u evrokupove nije ni zaslužio, bez obzira na priče da je izbegao pozicije koje vode u Ligu Evrope. Rossonere je večeras na njihovom San Siru pošteno obrukala Roma, koja je na prilično ubedljiv način došla do tri vredna boda i ostala na drugom mestu koje vodi direktno u Ligu šampiona – 1:4 (0:2).

Utakmica u Milanu bila je nezisvesna svega 10 minuta tokom kompletnog toka meča. Prvo do osmog, kada je Džeko evrogolom doveo svoj tim u vođstvo, a drugi put u 76. kada je Pašalić smanio na 2:1, ali je El Shaarawy samo dva minuta kasnije ponovo vratio dva gola prednosti svom timu.

Džeko je postigao i drugi gol na ovoj utakmici i tako došao do brojke od 27 pogodaka, čime je nastavio trku za Zlatnom kopačkom Evrope. Milanova publika je priredila fenomenalan doček Rominom kapitenu Francescu Tottiju, kojeg Luciano Spalletti ipak nije uveo u igru ni u samom finišu utakmice, pa je naišao na zvižduke kompletnog stadiona.

Slavna Milanova publika: Počast velikom rivalu Francescu Tottiju! (FOTO)

Sastav Vincenza Montelle ne samo da nije uspeo ozbilnije da se suprotstavi kvalitetnijem rivalu, već mu se igra na kraju u potpunosti raspala. Paletta je u 86. minutu dobio crveni karton zbog povlačenja Salaha, pa je De Rossi sa bele tačke i četvrti put ove večeri poslao loptu u mrežu nemoćnog Gianluigija Donnarumme.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji