Milan: Nismo zainteresovani za Moratu

Sportski direktor Milana Massimiliano Mirabelli rekao je da klub nije zainteresovan za centarfora Real Madrida Alvara Moratu.

Morata se prošle godine vratio u Real iz Juventusa, ali nije igrao mnogo za španski klub, zbog čega su mediji naveli da su brojni klubovi zainteresovani za njega, među kojima Chelsea i Manchester United.

Spekuliše se da je i Milan zainteresovan, pošto je polufinalnoj utakmici Lige šampiona u Madridu između Reala i Atletica prisustvovao i sportski direktor Milana.

Morata je u španskom prvenstvu ove sezone postigao 15 golova.

"Išao sam u Madrid da gledam utakmicu, a ne zbog Morate. Milan nije zainteresovan za njega. Naša strategija (u prelaznom roku) zavisiće od konačne pozicije na tabeli. Naši planovi se neće menjati", rekao je Mirabelli, preneli su italijanski mediji.

On je dodao da Milan ima mladu i dobru ekipu, ali da će morati da dovede nove igrače kako bi poboljšao kvalitet.

"Kada se otvori prelazni rok, radićemo u skladu sa tim. Imamo jasne ideje, znamo da imamo veliku odgovornost pošto Milan u narednih nekoliko godina ne može da bude u poziciji u kojoj je trenutno", naveo je Mirabelli.

Milan je šesti na tabeli Serije A i tri kola pre kraja ima šest bodova manje od Atalante na šestom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa.

'Rossoneri' nisu pobedili u poslednje četiri prvenstvene utakmice.

(B92.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji