De Sciglio odigrao posljednju utakmicu u dresu Milana?

Fudbaleri Milana proteklog vikenda remizirali su na gostovanju protiv Atalante (1:1) u okviru 36. kola italijanske Serije A.

Rossoneri se i dalje bore za izlazak u Evropu i potreban im je svaki bod kako bi igrali u Evropskoj ligi. U finišu utakmice zbog povrede je s terena morao izaći Mattia De Sciglio, a italijanski mediji navode da je ovaj desni bek najvjerovatnije odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu Milana.

Već neko vrijeme se govori o tome da De Sciglio neće produžiti svoj ugovor sa Milanom koji ističe na kraju ove sezone. Ovaj 24-godišnji fudbaler, navodno, ima ponudu Juventusa koju je odlučio prihvatiti, ali je poručio da će se tek o svemu izjasniti na kraju sezone.

Iz Milana su potvrdili da je De Sciglio povrijeđen, te da će vjerovatno propustiti ostatak sezone. Ukoliko je tačno da neće produžiti svoj ugovor onda to znači da mu je utakmica protiv Atalante bila posljednja koju je odigrao u dresu kluba u kojem je ponikao. Pored Juventusa, interes za reprezentativca Italije pokazao je i Napoli.

(Sportsport.ba)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji