Aubameyang želi da ide iz Dortmunda, Milan stoji prvi u redu

Napadač Borussie Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang (27) jedan je od najboljih strelaca Evrope, i svakako je interesantan mnogim klubovima.

Gabonac je nekoliko puta već istakao da želi da napusti „milionere“, i čini se da je ovo leto pravo vreme za odlazak. Ovo će svakako obradovati mnoge klubove, a Aubameyang je i tokom prošle godine povezivan sa mnogo timova. Navodno je Real Madrid bio prva opcija, spominju se oba rivala iz Mančestera, Chelsea, a neočekivano je u prvi plan izbio Milan.

Milan dovodi Dembelea!

Novi vlasnici „rossonera“ žele brzi povratak kluba u sam vrh, i navodno su prvi kontakti sa menadžerom igrača uspostavljeni. Kinezi neće žaliti novca za proverenog strelca, a suma sigurno neće biti ispod 50 miliona evra. Zanimljivo je da je Aubameyang prošao omladinsku školu upravo u Milanu odakle je otišao na pozajmicu u Saint Etienne koji ga je i kasnije otkupio njegov ugovor, a pre četiri godine je završio u Dortmundu za 13 miliona evra. Među „milionerima“ je postao klasa i na 188 mečeva dao je 119 golova. Ove sezone je bio najbolji strelac Bundeslige sa 31 golom, ali sezona je završena bez trofeja, i to je ono što Gaboncu najviše smeta.

Biglia na izlaznim vratima Lazia, Milan mu nudi trogodišnji ugovor

Da li bi eventualnim prelaskom u Milan napravio korak unazad jer je teško očekivati da će se Milan odmah uključiti u borbu za Scudetto?

(Zerobetportal.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji