Reakcija na San Siru - Milan bi da zadrži Deulofeua!

Uvećano interesovanje više strana za budućnost Gerarda Deulofeua nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Vest da u Barceloni ozbiljno razmišljaju o tome da narednog leta iskoriste opciju i vrate španskog krilnog napadača na Camp Nou izazvala je i reakciju u redovima Milana. Naime, Rossoneri su već kontaktirali svoje prijatelje iz Katalonije, sa kojima godinama unazad održavaju dobre odnose, kako bi upitali da li je moguće da Deulofeu ostane na San Siru i naredne sezone.

Podsetimo, Deulofeu je punopravni igrač Evertona, od zimus pozajmljen Milanu gde je procvetao i na devet utakmica pribeležio gol i tri asistencije. Međutim, kada je pre dva leta prodat Evertonu, Barcelona je napravila dogovor po kojem do 30. juna može da vrati Deulofeua nazad za duplo više novca od sume koju su Karamele uložile. Odnosno, Barca bi morala da plati 12.000.000 evra.

Kako je scenario ove kupovine gotovo izvestan u ovom trenutku, u Milanu idu korak dalje i pokušavaju da obezbede još jednu sezonu Deulofeuovih uslova na San Siru. S obzirom da nekadašnji evropski šampion nema finansijska sredstva da samostalno angažuje 23-godišnjeg Španca.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji