Milan Montelli obećava "kule i gradove"!

Popularni "Aeroplanino" nalazi se na radaru dva kluba iz samog vrha italijanskog fudbala, ali "Rossoneri" žele da ga zadrže.

Vincenzo Montella je ove sezone odradio pristojan posao sa ekipom Milana, sedmi su na tabeli, jasno je da neće u Ligu šampiona, ali bi Lige Evrope mogli da se domognu, što bi bio sasvim solidan plasman s ozbirom na tim koji je Montella imao na raspolaganju, kao i ulaganja uprave.

Zbog dobro obavljenog posla, bivši italijanski reprezentativac se našao na radaru Juventusa i Rome, kako bi oba kluba ovog leta mogla da ostanu bez trenera.

Max Allegri bi mogao da se preseli u London i na klupi Arsenala zameni Arsena Wengera, dok za Luciana Spallettija kruži priča da bi ukoliko ne osvoji nijedan trofej sa Romom, a sva je prilika da neće, mogao da se povuče sa mesta šefa struke, kako mu ugovor ističe u junu.

Oba tima Montellu vide kao potencijalnu zamenu, ali nova uprava Milana ne želi da menja trenera. Novi sportski direktor Mirabelli je navodno već obavio razgovor sa "Aeroplaninom" i obećao mu transfer budžet "iz snova", kako bi ga zadržao na "San Siru".

Montella će navodno na raspolaganju imati 150 miliona evra za rekonstrukciju ekipe, videćemo da li će to biti dovoljno da ga zadrže, ukoliko Juve i Roma zaista "pokucaju na vrata".

(Sportske.net)
Noviji Stariji