Raiola opet muti - ponudio Gigia Interu!

Italija bruji o mogućem transferu stoleća!

Mino Raiola je rešio da žestoko uzvrati Milanu. Nekoliko dana nakon što se pojavio predlog da poznati menadžer bude isključen iz buduće preraspodele obeštećenja od podaje supertalentovanog golamana Gianluigija Donnarumme, usledio je novi obrt.

Čuvar mreže Rossonera je ponuđen gradskom rivalu Interu!

Milan se sprema da dovede bivšeg igrača Intera za 30 miliona (VIDEO)

Italijanski sportski dnevnici Corriere dello Sport i Tuttosport prenose da je Raiola pozvao predstavnike Nerazzurra i predložio im da pošalju ponudu na adresu Milana za mladog golmana. Suning grupa, koja drži Inter, blagonaklono je odgovorila na ovaj predlog, mada dnevnici tvrde da je ovaj pokušaj samo želja čuvenog menadžera da malo ustalasa javnost pošto su pregovori o produžetku saradnje sa Milanom zastali.

Eventualni prelazak Donnarumme u Inter sigurno bi izazvao velike trzavice jer se radi o momku koji je stasao u mlađim kategorijama kluba, detetu Rossonera i velikom navijaču tog kluba. Zato je priča oko transfera u redove crno-plavih vrlo nerealna, mada ne i neizvodljiva, jer Inter ima love za razliku od Milana koji zateže.

Takođe, i Juventus se već mesecima spominje kao klub koji je zainteresovan za Donnarummu, ali je jasno da bi čelnici Milana prodali sjajnog golmana jedino u inostranstvo, u Englesku ili Španiju, jer ne žele da pojačaju konkurenciju.

Pregovori Milana i Gigia oko novog ugovora se nastavljaju, a ponuda velikana San Sira je poznata - 3.500.000 evra po sezoni i kapitenska traka. Sporan je deo po kojem Raioli pripada 15 odsto od prodaje, kao u slučaju Paula Pogbe i transfera u Manchester United, a koji u Milanu žele da izbace iz novog sporazuma.

Zato su dobili Inter na vratu, i videćemo kako će se ova sapunica završiti.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji