Milan krenuo u akciju: Počeli pregovori s Pellegrinijem! Ali, posao kvari Roma?

Obavljeni razgovori s agentom...

S dolaskom novih ljudi, u Milanu su počeli da duvaju neki novi vetrovi. Posrnuli gigant iz Grada mode namerava da započne veliki projekat, koji bi trebalo da okrene situaciju i klub vrati na staze stare slave.

Fokus nekog novog Milana trebalo bi da bude na mladim snagama, pa će i transfer politika mahom biti zasnovana na dovođenju talentovanih igrača. A jedan od njih mogao bi da bude Lorenzo Pellegrini.

Kako javljaju mediji sa Čizme, emisari Milana danas su se sastali sa agentima jedne od glavnih zvezda Sassuola, kako bi probali da dogovore uslove potencijalne saradnje.

Pellegrini je dosad bio od instrumentalnog značaja za tim iz Ređo Emilije, pošto je postigao osam i spakovao još devet golova u svim takmičenjima. Njegova tržišna vrednost procenjuje se na 10.000.000 evra, što za novu upravu Milana neće biti nikakav problem. Čak i ako cena bude malo viša. Ali... Milan se suočava s drugom vrstom problematike. A to je činjenica da Roma ima pravo preče kupovine i već potpisanu klauzulu na 8.000.000 evra. Ista je uključena pre dva leta, kada je Pellegrini prelazio iz mladog tima Rome u Sassuolo.

Momak koji se odlično snalazi na pozicijama defanzivnog, centralnog i ofanzivnog veziste u međuvremenu je procvetao i posebno ove sezone iskočio kao jedan od nosilaca igre.



(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji