Milan krenuo po Auriela

Rossoneri zagrizli za desnog beka Paris Saint Germaina.

Milan se budi. Uspavani gigant italijanskog fudbala priprema radikalne promene za naredno leto, a glavni deo nekog novog tima Rossonera mogao bi da postane Serge Auriel, piše francuski LEquip.

Sa dolaskom kineskih investitora, milanski tim je pojačao pregovaračke pozicije, a proteklih nedelja su intenzivirani pregovori sa reprezentativcem Obale Slonovače. Želeli su ga u Milanu već ove zime, ali su od igrača dobili poruku da ga transfer u januaru ne zanima već da moraju da čekaju sledeće leto.

Inače, prema navodima LEquipa, Orije kontaktira i sa čelnicima Barcelone koji takođe traže desnog beka, pozicije na kojoj su u deficitu. Katalonski tim često šalje skaute na Park prinčeva da motre na Orijea, a planirali su da posle Kupa afričkih nacija inteziviraju pregovore.

Gledano iz perspektive Paris Saint Germaina, Sveci nisu raspoloženi da ga prodaju, ali su spremni da ga puste za pravu cenu. Thomas Meunier nastavlja da pozitivno iznenađuje, dok je mladi Yusuf Sabali nedavno produžio ugovor do 2020. godine, pa je utisak da se niko ne bi u Parizu potresao ako bi Auriel napustio Park prinčeva.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji