Pršti u Milanu za kraj: Neće Fabregasa, hoće Jovetića

Prevelika plata udaljila Španca od San Sira. Počeli pregovori sa agentima Crnogorca.

Milan je izgleda odbio Sesca Fabregasa?! Rossoneri pokušavaju danima već da dovedu centralnog vezistu, a u moru fudbalera koji su im ponuđeni našao se i sjajni fudbaler Chelsea kojeg su menadžeri ponudili mnogim važnim klubovima širom Evrope.

Katalonac želi da ode sa Stamford Bridga jer nema preveliku minutažu kod Antonija Contea, a Sport Italia javlja da je jutros zvanično ponuđen Milanu i da Adriano Galliani ima rok do danas u 15 časova da dostavi konačan odgovor. Ipak, on će po svoj prilici biti negativan jer Milan nema šanse da mu isplaćuje 8.000.000 evra koliko iznosi godišnja plata u Chelsea-u.

Italijanski mediji ostavljaju minimalnu mogućnost za dogovor sa Špancem, ali bi ta pozajmica bila baš komplikovana.

A dok Rossoneri ne vide šta će i kako će sa Fabregasom, u prvi plan je isplivalo novo ime – Stevana Jovetića. Već danima u Milanu traju mučni pregovori između Fiorentine, Intera i agenata crnogorskog napadača, ali kako je konkretan dogovor izostao, vreme je da se u smiraj prelaznog roka razmisli o drugim opcijama.

Sport Italia upravo je objavila da su zastupnici napadača Manchester City-a počeli pregovore sa Rossonerima pa bi lako moglo da se desi da do večeri Crnogorac zaduži crveno-crni dres, iako je do pre dva meseca nastupao za Inter.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji