Mihajlović: Da barem nikad nisam dao šansu Donnarummi

Bivši trener Milana Siniša Mihajlović nije mogao vjerovati što se dogodilo u samoj završnici susreta Milan - Torino koji je jučer odigran na San Siru.

Vratar Rossonera Gianluigi Donnarumma obranio je Torinu jedanaesterac i u posljednjim sekundama donio pobjedu Milanu i prva tri boda za početak sezone u 1. kolu Serie A.

Srpski stručnjak u travnju je dobio otkaz na San Siru, te je baš on dao priliku mladom 16 – godišnjem vrataru.

“Da sam znao da će mi Donnarumma sada obraniti jedanaesterac, ne bih mu nikad dao šansu da debitira za Milan”, grmio je Mihajlović nakon što je Donnarumma obranio udarac Andree Belottija.

“Nasmijao sam se jer sam znao da će Gallo promašiti. Nažalost, uvijek sam u pravu”, rekao je srpski trener, pa dodao:

“Kasnije sam ga tješio i govorio mu kako se to događa, ali isto tako kad nam dođe idući jedanaesterac, Belotti ga neće izvoditi.”

Trener Milana Vincenzo Montella bio je poprilično zadovoljan pobjedom i hat-trickom Carlosa Bacce.

“Moramo pridobiti naše navijače natrag, jer oni nisu ljutiti na momčad ili na trenera. Sigurni smo da možemo dobiti njihovu podršku i povjerenje natrag.”

“Ljepota je nogometa u tome što je logičan. Donnarummina je obrana donijela pravdu nakon svega viđenog na terenu prije tog trenutka. Zadovoljan sam, bilo je to dobrih 70 minuta, bili smo organizirani, diktirali igru, stvorili četiri-pet čistih šansi u prvom poluvremenu… Momci imaju samopouzdanje i to dugoročno može puno značiti. Moramo raditi na tome da ostanemo koncentrirani 90 minuta.”

“Bacca je vrlo temperamentan igrač, jakog morala, naviknut na pobjeđivanje.”

(Sportarena.hr)
Noviji Stariji