Milan - Kako potrošiti 400 miliona?

Novi tim biće napravljen u naredna dva letnja prelazna roka. Ulaganja počinju odmah, a koga Galliani ima na umu u naredna dva meseca. Juče je bio u Zagrebu, ali to je tek početak...

Adriano Galliani će i posle dolaska Kineza biti glavnokomandujući u prelaznom roku. On će biti prvi operativac u naredne dve sezone koliko će još Berlusconi zadržati manjinski deo akcija.

Sinoć je Galliani uslikan na centralnom gradskom trgu u Zagrebu, odseo je u "Esplanadi", danas razgovara sa agentom Marka Pjace. Mladi Hrvat je odbio da se preseli u Napoli, čeka Milan ili Juventus, pa "Ujak Fester" ima nameru da ga ukrade ispred nosa šampionu.

Galliani došao u Zagreb i doneo 18.000.000 evra za Pjacu

To je samo početak, Milan hoće Manola Gabbiadinija iz Napolija, prodali bi Baccu i doveli Italijana koji košta oko 25 miliona evra. Probaće da vrate u Italiju Kovačića, a verovatno će još jedan napadač stići na "San Siro".

Ideja je ponovo Italijan, Pavoletti ili Zaza, mada je teško verovati da će Juventus pustiti svog napadača.

Već smo pisali, siguran je kapiten Montolivo, kao i golman Donnarumma i Romagnoli. Štoperu Romagnoliju Montella traži partnera, Milan hoće Arbelou iz Reala, a trebalo bi da ostane i De Sciglio.

Od svojih nekadašnjih pulena "Aeroplanino" traži da bude doveden Matias Fernandez, ostali igrači "Ljubičastih" nisu u prvom planu.

Koliko će Milan potrošiti ovog leta?

Ne manje od 100 miliona, kako bi probao da se vrati u Ligu šampiona, a onda napravi drim-tim, ako se vrate u Evropu biće lakše privući vrhunske igrače.

(Sportske.net)
Noviji Stariji