Galliani došao u Zagreb i doneo 18.000.000 evra za Pjacu

Čelnik Milana uslikan sinoć u restoranu u prestonici Hrvatske, ali Italijani pišu da Juventus ne odustaje.

Izgleda da se nazire kraj sage oko transfera Marka Pjace i da će se talentovani fudbaler Dinama preseliti u Milan ovog leta.

Napadač Zagrepčana zapalio je Čizmu prethodnih dana, najpre tako što je odbio unosne ponude Napolija i Intera, uz napomenu da hoće samo u Milan ili Juventus, a izgleda da je sinoć usledio i konačan korak Rossonera u nameri da angažuju hrvatskog reprezentativca.

Naime, čelni čovek milanskog giganta Adriano Galliani uslikan je sinoć u jednom restoranu u Zagrebu, a pretpostavlja se da je doputovao kako bi sa čelnicima Dinama dogovorio detalje, prema navodima iz Italije 18.000.000 evra vrednog transfera fudbalera na San Siro. Talentovani 21-godišnji Pjaca odmah bi trebalo da dobije prostora u ekipi Milana, a očekuje se da novi trener Vincenzo Montella oko njega gradi tim za narednu takmičarsku sezonu.

Informacije koje stižu iz Italije sugerišu nam da je Juventus i dalje ozbiljno zainteresovan za Pjacu i da nije isključeno da na kraju napadač ipak završi u istom timu sa zemljakom Mariom Mandžukićem.

Očigledno je da će neizvesnost trajati još neko vreme, dok zvanično ne bude poznato gde će Pjaca nastaviti karijeru.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji