Ne juri za parama, već za dobrim fudbalom: Bacca odbio kineskih 40.000.000!

Kolumbijac napravio važnu odluku...

Kako sada stvari stoje Carlos Bacca biće jedna od vodećih figura nadolazećeg prelaznog roka, jer je ostanku u Milanu sve dalje, a zainteresovanih klubova ima na sve strane.

Najbolji strelac Rossonera u prethodnoj sezoni već se našao na spisku želja novog trenera Paris Saint-Germaina Emery-a, koji želi da obnovi saradnju započetu u Sevilli pre nekoliko godina, a ogromno interesovanje iskazao je i kineski Jiangsu. Jedan od najvećih rasipnika zimskog prelaznog roka naciljao je Baccu kao prvu opciju u napadu ovog leta, zbog čega je usledio kontakt.

Ljudi iz Jiangsua predstavili su Baccinim zastupnicima prebogat četvorogodišnji ugovor vredan po 10.000.000 evra na sezonskoj osnovi, bez bonusa. Ukupno - 40.000.000 evra! Ipak, kada je ta informacija stigla do Kolumbijca, on je momentalno odgovorio da ne želi da se seli u Kinu i da mu novac nije prioritet. Poređenja radi, u Milanu dobija 3.500.000 evra godišnje.

Balada o siromašnom ribolovcu koji je za koru hleba govorio: Karte, molim!

Vrlo zanimljiva situacija, zaista, posebno ako se uzme kakvo je detinjstvo imao Carlos Bacca, te da je morao da lovi ribu kako bi prehranio oca i majku. Svakako odluka koju će navijači Milana ceniti.

Nije sve u novcu. Doduše, ako pitate Hulka, verovatno biste dobili drugačiji odgovor.

(Mozzartsport.com) 
Noviji Stariji