Najnovije transfer novosti (29. januar): Taarabt sutra ujutru na medicinskim pregledima, Innocenti u niželigašu Barletti

22:59 - Barletta Calcio je dogovorila pozajmicu mladog 20-godišnjeg igrača Milana Alessia Innocentija. Vezni igrač, koji je proteklih šest meseci proveo na pozajmici u niželigašu Sudltirolu će igrati u niželigašu Barletti, koji će moći da ga kupi po završetku sezone.

22:03 - Adel Taarabt (24) će u četvrtak oko 10:30 "sleteti" u Milano gde će obaviti prve medicinske preglede. On će po svemu sudeći igrati na pozajmici u Milanu do kraja sezone.

21:47 - I dalje postoje šanse da Milan angažuje Pabla Armera na pozajmicu do kraja sezone, ali bez uključivanja Kevina Constanta, koji ne želi da napusti Milan.

21:44 - Talentovani Christian Tamas produžio je ugovor sa Milanom. Ipak, 18-godišnji će narednih šest meseci najverovatnije provesti na kaljenju u drugoligašu Palermu.

16:25 - Sky Sport prenosi kako će Milan dovesti Adela Taarabta na pozajmicu, ali bez slanja Cristiana Zaccarda kao zamenu za marokanskog fudbalera.

16:16 - Adel Taarabt će sutra doputovati u Milano da potpiše ugovor sa "Rossonerima". On će doći u Milan na pozajmicu do kraja sezone, a "Rossoneri" će moći po isteku pozajmice da otkupe njegov ugovor za 7 miliona evra.

16:11 - Real Madrid razmišlja da pusti Brazilca Casemira (21) u neki drugi klub. Prema tvrdnjama Mundo deportiva Carlo Ancelotti i njegovi saradnici "vagaju" da li će brazilski vezni igrač biti potreban do kraja sezone. U slučaju da im nije potreban za pozajmicu su zainteresovani Malaga i Real Betis. Spekuliše se da bi Casemiro mogao da pređe i u Milan.

15:55 - U narednih nekoliko sati se očekuje da QPR pristane da pusti Adela Taarabta na pozajmicu u Milan.

15:42 - Ništa od Pippa, Malesani novi trener Sassuola! Milan je odbio da pusti Pippa Inzaghija na klupu debitanta u Seriji A, pa će novi trener ove ekipe biti Alberto Malesani.

15:40 - Milan je odbio ponudu Livorna da dovede Bryana Cristantea na pozajmicu do kraja sezone.

11:24 - Tuttosport: Milan će pozajmiti mladog golmana Gabriela Laziu, ukoliko nebesko-plavi pristanu da na leto prodaju Federica Marchettija Milanu.

11:18 Taarabt, koji je trenutno pozajmljen Fulhamu, izjavio je da Milan više nije među najboljim klubovima u Evropi.

„Milan prolazi kroz neslavan period i više nije među najboljim klubovima u Evropi. Ipak, prelazak u Milan bi mi otvorio vrata velikih klubova kao što su Real Madrid i Barcelona“, izjavio je ambiciozni Marokanac.

Vezni fudbaler iz Maroka je istakao da još ništa nije završeno, ali je potvrdio da pregovara sa Milanom.

„Moj agent pregovara sa Gallianijem, ali transfer zavisi od toga šta će se desiti sa Robinhom i Pastoreom", naveo je Marokanac.

11:14 - Milan je pred dovođenjem Adela Taarabta, čeka se Zaccardov pristanak da ode u Fulham, a priča se da to nije sve. Galliani navodno drži keca u rukavu, pominju se Paletta iz Parme i Armero iz Napolija kao pojačanje u odbrani, mada je ovo drugo malo verovatna opcija.
Noviji Stariji